Seneste artikler fra vores blog

17. februar 2020

Tjen penge på at sælge brugte ting

Har man brugte ting eller møbler stående som man ikke bruger, så kan det være en god ide at sælge disse ting for at tjene en ekstra skilling

20. januar 2020

Hiv massevis af free spins ud af papkassen!

Vi er lige gået 2020 i møde og det er ganske spændende. Vi befinder os nu i et nyt årti, men for mange begynder dette årti måske, med en lidt ustabil økonomi. Det har nemlig lige været jul og nytår, og det er oftest der vi får brugt lidt for mange penge. Så hvad kan du gøre, for at hive lidt ekstra penge ud af ”kassen”? Har du overvejet online casino?

9. januar 2020

God mad bragt til døren

Hvis du lever i en travl hverdag, hvor det kan være svært at nå det hele, så har du måske lyst til at spare lidt tid på madlavningen.

30. december 2019

Kom godt fra start, når du flytter hjemmefra med disse tips

Det er en hel ny og spændende verden, der står for dine fødder, når du skal til at flyve fra reden og klare dig selv. Det er starten på livet som selvstændig voksen. Men sammen med alle de spændende ting ved at bo for sig selv kommer også en hel række praktiske opgaver, som du pludselig skal sørge for, og der kommer en masse nye problemstillinger, du skal tage stilling til.