Tjen penge på at sælge brugte ting

Har man brugte ting eller møbler stående som man ikke bruger, så kan det være en god ide at sælge disse ting for at tjene en ekstra skilling

Alt afhængig af hvad og hvor meget du har stående, så kan man faktisk tjene en god slat penge, på at sælge sin ting når ikke du bruger dem længere. Det er dog stadigvæk kun de færreste der benytter sig af muligheden. Det kan føles uoverskueligt at skulle sætte til salg på internettet, og yderligere have kontakt frem og tilbage med en fremmed. Det er dog hurtigt noget man vænner sig til, og hvis pengene ikke vokser på træerne derhjemme, så kan det være et rigtig fint initiativ til at få råd til lidt mere. Og så er det heller ikke kun positivt at man får lidt penge for sine gamle sager, men man gør også noget godt for miljøet. Vi befinder os i en tid, hvor vi bare smider ud og køber nyt. Det tager hårdt på miljøet, så ved at videresælge dine ting, afhjælper du altså samtidig det kæmpe miljøproblem vi pt står i.

 

På hvilken hjemmeside bør du sælge?

Der er efterhånden mange muligheder på internettet. Man vil helst gerne vælge den bedste platform, hvor chancerne er bedst for et succesfuldt salg. Skal du have de bedste chancer for at få afsat dine varer, så bør man benytte sig af flere platforme på en gang. Alt afhængig af hvad du sælger, kan du også benytte dig af niche sider. Det kunne f.eks. være Bilbasen.dk, som selvfølgelig er til at sælge sin bil på.

 

Hvilke ting bør du sælge?

Det er i realiteten op til dig selv hvad du bør sælge. Det er dog en god ide lige at overveje, hvorvidt det er en god ide at sælge alt. Personlige brugsting er måske ikke det største hit at sælge ud af. Genstande som eksempelvis en hårbørste, håndklæder, brugte parfumer eller noget endnu mere personligt – ting fra sider som Lovebuddy.dk. Specielt sidstenævnte bør aldrig sælges videre.

Det er også vigtigt at tænke på om den tid du bruger på at sætte til salg og have samtale med potentielle købere er det værd. Er det værd at bruge 1-2 timer af ens tid for at sælge en mindre ting til 50kr? Det er i hvert fald overvejelser du bør gøre dig før du forsøger at sælge. I stedet for bare at smide tingene ud, så kan du også give dem væk. Det er knap så tidskrævende og du afhjælper miljøet.

 

Hvordan bærer du dig ad?

Hvis ikke man har prøvet det før, så kan det være lidt forvirrende at sætte sig ind i. De fleste sider er dog rigtig gode til at guide dig igennem processen. Generelt så gælder det om at virke så oprigtig som overhovedet muligt, samt have taget gode billeder af ens ting. Der er ingen der gider købe noget hvis billedet bare er taget af rodebunken, hvor genstanden står i. Se dig selv som en virksomhed, hvor du skal fremstå professionel. Og der er ikke noget der virker mindre professionelt, end at have dårlige billeder.