Sælg din brugte bil i dag

Bilmarkedet er i rivende udvikling

Annonce

Bilmarkedet er i rivende udvikling i disse moderne tider, og uanset hvem man spørger, så siger alle eksperter, at fremtiden kommer til at se en udfasning af biler, der bruger fossile brændstoffer. I stedet kommer elbilerne til at herske på både de danske og de udenlandske veje - og denne udvikling går hurtigere og hurtigere.

Af selvsamme grund kan det være et oplagt tidspunkt at sælge sin brugte benzin- eller dieselsluger netop nu og skifte den ud med en nyere, eldreven model. Der er stadig mange købere til de ældre bilmodeller og ved at sælge nu, får du formegentlig en højere pris for din brugte bil, end du vil kunne få om bare et par år.

Få en fair vurdering af din brugte bil

Markedet for brugte biler er stort og meget broget, og det kan være svært at vide, hvem man kan stole på, og hvem der bare gerne vil købe din bil til bundpris. Dette bør man have med i tankerne, når man skal sælge sin brugte bil, da vurderingerne af bilen kan være i både øst og vest. Den mest fair vurdering af bilen får man kun, hvis man indhenter tilbud fra mange forskellige forhandlere, og dette kan være en længerevarende proces, hvis man gør det på egen hånd. Her er der dog hjælp at hente på nettet, hvor en prisvurdering af bil kan klares med blot nogle få klik.

Gennem en hjemmeside som f.eks. Solgt.com kan en lang række forhandlere byde ind med, hvad de vil give for din brugte bil, og dermed kan du få en fair vurdering og evt. slå til, hvis du får den pris for bilen, som du regner med.

Lad din bil gå i bytte for et prisnedslag på en ny

Hvis du ikke har mod på at sælge din bil på egen hånd, så kan det være en rigtig god idé at lade den gå i bytte for en ny model hos en forhandler. Dette betyder dog ofte, at man får lidt mindre for bilen, end den ville kunne sælges for på det frie marked, men omvendt sparer man alt besværet med salget af bilen. Nedslagets størrelse kommer helt an på, hvor ny din brugte bil er, og hvor brugbar den er for forhandleren - men ofte kan man få et pænt nedslag for sin brugte bil, når man lader den gå i bytte.