Sådan får du den bedste pris på dine brugte ting

et er altid en god ide at sælge de ting, som du ikke længere selv har brug for. På den måde, kan du være med til at minimere forbrug og forurening i verden – og du kan selvfølgelig tjene lidt penge, eller måske nærmere, få noget af genstandens værdi tilbage.

Men der kan være stor forskel på, hvor godt ting bevarer deres værdi, og altså på, hvor meget du kan få, når du sælger dine brugte ting. Her kommer lidt fif til, hvordan du får den bedste pris når du sælger dine brugte ting.

Undgå røg i hjemmet

Det er ganske banalt og en helt overordnet ting, at hvis du kan skrive i din annonce, at genstanden kommer fra et røgfrit hjem, så vil den sælge bedre. Røg efterlader nemlig både misfarvning og lugt, som sænker dine ejendeles værdi betydeligt. Det er uanset om det er en bil, du har røget i, eller om det er tøj, der har befundet sig i et hjem hvor der ryges. Det er derfor endnu en grund til, at du ikke bør ryge i dit hjem. Du kan eventuelt skifte til e-cigaretter, som ikke efterlader de samme lugtgener, og derfor ikke påvirker prisen, når du skal sælge dine ting videre. Kig eventuelt på https://www.smoke-it.dk/butikker hvis du overvejer at skifte til e-cigaret.

Tag gode billeder

Et billede siger som sagt mere end tusinde ord, og et godt billede er et stort skridt på vejen til, at indhente en god pris på din vare. Naturligvis skal du sørge for, at det du sælger, bliver repræsenteret korrekt. Men et godt billede, viser tingens potentiale, i stedet for den uønskede følelse, det kan give, hvis den står der, hvor du satte den hen, da du ikke havde brug for den mere. Vis derfor, hvorfor denne ting er fantastisk, og hvilken værdi den kan have for køberen.