Lav kreative ting i påsken

I næste måned står påsken for døren, og langt de fleste af os kan nyde et par velfortjente ferie- og helligdage med dem, vi holder af. Og hvorfor ikke bruge årets påske på at lave noget kreativt sammen?

Når vi skaber noget kreativt sammen, er vi sammen på en anden og mere nærværende måde, hvor vi ikke konstant bliver forstyrret eller distraheret af notifikationer fra telefonen.

I denne artikel vil vi guide dig til, hvilke kreative ting, du kan kaste dig over i påsken.

 

Lav din egen keramik til hjemmet

Keramik er blevet populært overalt i landet, og rundt om i de forskellige byer findes der flere forskellige keramikværksteder, ligesom man I Aarhus og København kan besøge butikken ”Creative Space”. I Odense kan I f.eks. tage på Kulturmaskinen, hvis I ønsker at lave keramik.

Her kan man droppe ind på værkstederne, og gå i gang med at lave sin egen krukke, kop eller lignende i keramik. På den måde kan I hurtigt skabe en personlig og hyggelig indretning i hjemme med ting, I selv har kreeret, og som skaber glæde længe.

I den forbindelse kan I også pynte keramikken med påskemotiver, og på den måde har I jeres egen påskepynt. I kan male kopperne gule, eller lave små påskeæg ud af ler og pynte med fin maling. Kun fantasien sætter grænserne.

 

Lav din egen lysestage eller kunstværk med svejsning

 

En anden god og kreativ påskeaktivitet kan også være, at I som familie laver en helt ny aktivitet og giver jer i kast med svejsning som kunstnerisk udfoldelsesmetode.

I den forbindelse kan I f.eks. lave en lysestage eller et kunstværk med svejsning, der er helt unik og personlig. Samtidig kan det også være en oplagt gaveidé til at glæde andre med.

I kan se eksempler fra firmaet Kimas om forskelligt svejserarbejde og laserskæring på https://www.kimas.dk/.