God mad bragt til døren

Hvis du lever i en travl hverdag, hvor det kan være svært at nå det hele, så har du måske lyst til at spare lidt tid på madlavningen.

god mad bragt til døren

Annonce 

Hvis du lever i en travl hverdag, hvor det kan være svært at nå det hele, så har du måske lyst til at spare lidt tid på madlavningen. Det kan nemlig hurtigt tage en del ekstra tid, hvis du både skal ud og handle ind til maden og derefter stå og bruge lang tid i køkkenet på at tilberede det.

Du kan i stedet overveje at tegne et abonnement på en såkaldt måltidskasse. Her får du bragt al din mad direkte til din hoveddør, og du sparer derfor en hel del tid på både planlægningen samt handleturen.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er mad til døren, hvor du slipper for selv at planlægge. Du får friske råvarer leveret hjem til dig selv, og der medfølger opskrifter, så du slet ikke skal tænke på noget selv.

Typisk koster en måltidskasse omkring 3-400 kroner for de billigste, og her har du som regel mad til to personer i to til tre dage. Hvis der skal være mad til flere personer, bliver det naturligvis lidt dyrere. Til gengæld er der ikke nogen problemer i forhold til, hvad der skal laves til aften, og hvem der skal handle ind til det.

Det er ikke sikkert, at det er alle dage på ugen, du har brug for denne ekstra hjælp, men hvis du eksempelvis har tre dage midt på ugen, hvor du ved, at du får problemer med at nå det hele, så kan du med fordel bestille en måltidskasse til disse specifikke dage.

Du kan også selv have indflydelse på, hvad der skal være i din kasse, men de fleste vælger at lade virksomhederne håndtere dette, så der skal så lidt arbejde som muligt til i forhold til bestillingen.

Specifikke krav i forhold til kassen?

Det er helt normalt, hvis du har nogle ting, du godt kunne tænke dig, og der er også plads til disse særlige ønsker, når du bestiller mad leveret til døren. Det kan eksempelvis være, du gerne vil have økologiske råvarer, hvorfor du så bestiller en måltidskasse fra et sted, hvor der er fokus på dette. De fleste firmaer tilbyder faktisk økologiske råvarer eller kasser.

Også vegetarkasser er et populært valg. Firmaerne tilpasser sig nemlig efterspørgslen, hvor der i Danmark kommer flere og flere vegetarer til. Derfor kan du naturligvis også få god mad, der tager udgangspunkt i ønsket om at spise vegetarisk.

Et sidste eksempel kunne være, hvis du gerne vil have en masse fisk. Her kan du bestille en måltidskasse fra eksempelvis Skagenfood, der har specialiseret sig i netop levering af frisk fisk hjem til din hoveddør. Der findes mange forskellige kasser med lækker fisk fra dette firma, og du kan eksempelvis vælge favoritkassen, fredagsfisken, klarparatkassen eller lignende. Så hvis det er fisk, du har lyst til, så tag et kig på de lækre opskrifter fra dette firma.

Du kan også få måltidskasser til én person

Måltidskasser er som regel designet til to personer til to til tre dage, men det er faktisk også muligt at spare tid på indkøb og madlavningen, hvis du bor alene. Der er nemlig efterhånden flere firmaer, der tilbyder specifikke måltidskasser, der er sammensat til én person.

De fleste kræver dog to personer, men hvis du begynder at søge lidt, så finder du faktisk steder, hvor du nemt og hurtigt kan bestille lækker kvalitetsmad leveret til hoveddøren, selvom du bor alene.